• بادئ الموضوع بادئ الموضوع اماني
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
  • المشاهدات 1,599

اماني

زيزوومى فعال
إنضم
3 يوليو 2008
المشاركات
222
مستوى التفاعل
13
النقاط
290
الإقامة
طرابلس
غير متصل
شاورمه فراخ بالبطاطس

4 بطاطس مسلوقين 3/4 سلقه و مبشورين (ابشري واحده واحده قبل الاستخدام علي طول
دقيق
زيت
شاورمه فراخ:
شوحي شويه بصل مقطع ترنشات في شويه زيت ، حطي1/2 كيلو صدور فراخ مقطعه صغير شوحيها لغايه ما لونها يتغير و بعد كده حطي ملح،فلفل،سماق،زعتر و سويها ممكن تحتاج شويه ميه ، بعد ما تستوي تكوني مقطعه طماطم صغير و شويه بقدونس و تقبلي و اطفي النار

1.JPG


ابشري 1 بطاطس و رشي عليها شويه دقيق بالشكل ده
2.JPG


في طاسه تيفال علي نار متوسطه حطي شويه زيت و حطي شويه بطاطس
3.JPG


شليها من علي النار وحطي شويه شاورمه بس مش علي الاطراف بالشكل ده
4.JPG


و غطيها بالبطاطس بالشكل ده
5.JPG


و اضغطي علي الحواف بالشكل ده علشان نلزء الجوانب كلها
6.JPG


و حطيها علي النار تاني و كل شويه حركي الطاسه علشان قرص البطاطس يفك من تحت
7.JPG



اقلبيها في طبق و حطي زيت تاني في الطاسه و حطي القرص علي الناحيه التانيه علشان ياخد لون...و كري العمليه لغايه ما المقدار يخلص انا عملي 4 قرص
8.JPG


9.JPG


بعد ما تستوي قطعيها و قدميها بالشكل ده مع سلطه خضرا او طحينه
10.JPG


وبالهنا و الشفااا
 

توقيع : اماني
بارك الله فيك
 
بارك الله فيك
 
توقيع : habe
الف صحتين على قلبكم
 
توقيع : اماني
ممممممممممممم شكلها لذيذ
 
يم يم يمييييييييييييييييييييي شكلها يجنن أكيد الطعم خيااااااااااال:y:


يسلمووووووووووووووووو الايادي يا اماني :)
 
توقيع : أم برقع دوت كوم
بارك الله فيكِ
مستحيل اتعلم الطبخ :mad:
 
توقيع : DAMAR
مشكورة .. وراح اسويها
 
thank-you-75.gif
 
جوعتونا
ودى و احترامى
 
توقيع : Horror
جزاك الله خير
 
يسلمووو
 
يسسسلمو على الوصفه
 
يسلمووو الغلا
يعطيج العافيه
 
عودة
أعلى